1. Prema važećim zakonima Republike Srbije, kod kupovine na daljinu imate pravo na jednostarni raskid ugovora u roku od 14 dana. Obrazac jednostarnog raskida ugovora možete preuzeti (ovde).
  2. U slučaju jednostranog raskida u smislu člana 35. Zakona o zaštiti potrošača, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u originalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni isečak i račun-otpremnicu), na adresu:

Globo d.o.o. Novi Sad
Radoja Domanovića 47

21000 Novi Sad
sa napomenom ’’raskid ugovora’’. 

  1. Vraćanje proizvoda kupljenih online nije moguće u nekom od prodajnih objekata već isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.
  2. Troškove vraćanja proizvoda snosi Kupac. Kupac je obavezan da dostavljeni proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti isporučen i u originalnom pakovanju (pakovanje u kojem je roba dostavljena), u suprotnom će se vraćanje proizvoda smatrati nevažećim, te će proizvod biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.
  3. Ukoliko se ustanovi da je proizvod, koji je vraćen Prodavcu zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen usled nepažljivo rukovanja, da je upotrebljavan, da se ne nalazi u originalnom pakovanju ili da nedostaju neki delovi proizvoda koji su se nalazili u pakovanju, Prodavac neće preuzeti proizvod, već isti će biti vraćen na adresu Kupca o trošku Kupca.
  4. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ukoliko se izričito (označavanjem odgovarajućih polja u narudžbenici) saglasio da Prodavac započne isporuku pre isteka roka za jednostrani raskid.
  5. U slučaju otkazivanja ugovora, novčana sredstva koja su plaćena na ime kupoprodajne cene, biće vraćena na račun Kupca, najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora, s tim što će troškove transporta snositi Kupac.

Ostavite odgovor