U narednih nekoliko koraka biće detaljno opisan način naručivanja proizvoda:

  1. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite kliknite na sliku ili naziv proizvoda, kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom proizvoda.
  1. Na strani sa detaljnim prikazom proizvoda, odaberite količinu i kliknete na link “dodaj u korpu” koji se nalazi pored samog proizvoda.
  1. Nakon toga, sadržaj korpe Vam daje mogućnost da se vratite na pregled prodajnog asortimana ili da završite proces kupovine.
  1. Ako nastavite sa procesom, u zaglavlju će se pojaviti informacija o trenutnom sadržaju korpe i iznosu porudžbine, kao i cena dostave.
  1. U slučaju da rešite da kupite proizvod morate da ostavite Vaše informacije za dostavu i naplatu cene.
  1. Potrebno je da navedete podatke o naručiocu ukoliko se prethodno već niste registrovali i da navedete adresu isporuke proizvoda.
  1. Ukoliko kupujete kao fizičko lice, kao podatke o naručiocu navedite podatke iz Vaše lične karte. Ukoliko kupujete kao pravno lice, navedite važeće podatke o pravnom licu koji su registrovani i javno dostupni.
  1. Podaci o mestu isporuke su podaci o adresi na kojoj želite da preuzmete pošiljku.
  1. Molimo Vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi Vas radnici dostavne službe mogli pronaći. U slučaju da unesete netačne podatke, postoji mogućnost da se pošiljka vrati.
  1. Nakon što unesete tačne podatke kliknite na “naručite“. Nakon što ste naručili proizvod, porudžbina je prosleđena na obradu i više ne može da se menja .

Ostavite odgovor